BCS Bilservice
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice ac-serviceservice additional-heating

Fyrhjulsinställning

Som en av få verkstäder i Uppsala kan vi nu erbjuda hjulinställning med hjälp av fyrhjulsmätning och den senast 3D-tekniken.

Med Bosch fyrhjulsmätning i 3D mäts alla vinklar utan att bilen lyfts från underlaget. Det innebär att mätningen blir mera exakt än traditionella fyrhjulsmätningsapparater. Har bilen varit upphissad så bör man köra åtminstone några kilometer för att alla leder med mera ska sätta sig. Traditionella apparater kräver att bilen hissas.

Framvagnskontroll eller framvagnsjustering är begrepp som används men numera mäts alla hjulvinklar. Mätproceduren är alltså densamma även om bara framvagnsjustering ska göras.


BCS Bilservice – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!