BCS Bilservice
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice ac-serviceservice additional-heating

VW och Audi

Bosch Car Service i Uppsala jobbar med många olika märken. Men vi har extra stort kunnande och lång erfarenhet när det gäller Volkswagen och Audi. Vi är till exempel en av få verkstäder i Uppsala som har specialverktyg för att byta hjullager på din VW/Audi. Du är varmt välkommen med din Volkswagen eller Audi till vår verkstad i Boländerna.

Nu har vi även original diagnosprogram till VW, Audi. Ibland måste bilen kopplas upp mot Tyskland och få ny mjukvara, det klarar vi nu.


BCS Bilservice – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!